Internationale uitwisseling en ondersteuning bij LieversHoes

Tanja Shpak 2016

Tanja (8 jaar) is rond februari 2016 ongeveer 7 weken in ons gezin geweest in het kader van hulp voor kinderen uit het gebied waar de Tsjernobyl fallout terecht is gekomen na de ramp met de kerncentrale in Oekraïne. Meer over dit project is te vinden via deze site.


Eszter Varga 2017

In november 2017 is Eszter (16) nadat een van de eigen kinderen in Roemenie is geweest voor de uitwisseling, mee terug gevlogen voor een uitwisseling van 1 week. Eszter is afkomstig uit Hongaarse gemeenschap in Roemenie en spreekt bijzonder goed engels. 


Madeleine (Maddie) Courtier Lewis 2018

Maddie (15) is in april 2018 vanuit Tasmanie (Australie) voor twee weken over gekomen voor een retour uitwisseling. Deze uitwisseling is georganiseerd door het Gomarus College in Groningen en Calvin Christian School  voor de VWO-TTO klassen. De reis van Maddie voerde vanaf Tasmanie naar het vaste land van Australie, naar Doha in Quatar, naar Amsterdam, naar Groningen, tussen door naar Londen en vervolgens naar Berlijn om weer terug te vliegen naar Australie. 


Ania Pachka 2018

Vanaf eind april tot begin juni is Ania (9 jaar) in ons gezin. Ania komt uit Wit Rusland uit de buurt van de grens met Oekraine. Na een paar dagen met heimwee heeft ze veel plezier op school en in het gezin. Ze speelt graag met haar vriendinnen die dichtbij zijn onder gebracht.  Ania doet mee vanuit het project Tsjernobyl kinderen. Zie hiervoor deze site.


Angela uit Colombia

Via de hulporganisatie Compassion wordt Angela  ondersteund in Colombia.  Zij ontvangt naast onderwijs extra ondersteuning in de thuissituatie met als doel dat ze zelfstandig kan worden.


Luis uit Colombia

Via de hulporganisatie Compassion wordt Luis  ondersteund in Colombia.  Hij ontvangt naast onderwijs extra ondersteuning in de thuissituatie met als doel dat hij zelfstandig kan worden.