Medewerkers

Mathilde Lievers

Mathilde is de gezinshuismoeder. Ze is meer scholen directeur in het basisonderwijs. Ze geniet van het stimuleren van de ontwikkeling van de kinderen en de groei die ze doormaken.


Rik Lievers

Rik is de gezinshuisvader. Hij is verpleegkundige, SKJ geregistreerd jeugdzorgwerker met ruime ervaring in de kinder- en jeugd psychiatrie en heeft zich gespecialiseerd in het bemiddelen bij ernstig geescaleerde conflicten.


Willie Bronsema

Willie is als vaste MBO gecertificeerde begeleidster verbonden aan het gezinshuis. Ze heeft naast het naar volwassenheid begeleiden van haar eigen kinderen, veel ervaring met de doelgroep.


Ariënne Hoek

Ariënne is sinds januari 2018 verbonden als gedragswetenschapper aan het gezinshuis. Ze is verpleegkundige en orthopedagoog.


Lies Borg

Lies ondersteunt het gezinshuis door een belangrijk deel van het interieur te reinigen en te onderhouden. Lies is precies en plezierig in de omgang.


Paula Biemans

Paula is als vertrouwenspersoon verbonden aan het gezinshuis. Zij komt twee keer per jaar thee drinken en woont in de nabije omgeving.


Sietske Wakker

Sietske zal in de zwangerschapsverlofperiode van Arienne de regievoering voor de gezinshuisplus kinderen overnemen. Sietske is orthopedagoog en werkt voornamelijk voor het Autisme Team NoordNederland van Lentis.


Mats

Mats is de gezinslabrador. Hij is enthousiast, nieuwsgierig, zacht, knuffelig, waakzaam, houdt van zwemmen en wandelen, speelt graag met je en wil je graag troosten.
Mats is in zijn begroeting enthousiast en is al snel rustig als hij je hand heeft mogen ruiken met zijn natte neus.