Veel gestelde vragen

De gezinshuis zorg is bedoeld als stabiele woonsituatie tot volwassenheid. Dit betekent dat er de mogelijkheid is om tot je 20e jaar gezinshuiszorg te ontvangen. 

De kosten voor de gezinshuis zorg wordt bepaald op basis van verwijzingsproducten. Dat zijn indicaties die gecertificeerde instellingen zoals jeugdbeschermingsorganisaties, huisartsen en CJG’s mogen afgeven. 

De overheid betaalt het grootste deel van de kosten. Kosten voor schoolvervoer, schoolkosten, medische hulpmiddelen, eigen bijdragen, zak- en kleedgeld zullen in principe door de ouders of gezagsdragers moeten worden voldaan. 

LieversHoes biedt 24/7 hulpverlening gezinshuis en gezinshuisplus zorg. Daarnaast zijn er enkele andere mogelijkheden waarover informatie is in te winnen,

Het klopt dat LieversHoes een christelijke signatuur heeft. Dat betekent bijvoorbeeld dat we voor het eten een gebed uitspreken waarvoor we graag willen dat het even stil is. Op de meeste zondagen bezoeken we een kerkdienst. De kinderen en jongeren die nog niet alleen thuis kunnen blijven gaan daar mee naar toe en krijgen een op hun niveau toegespitst programma aangeboden. Als je alleen thuis kunt blijven, mag je vanaf 16 jaar kiezen of je mee gaat. Er wordt je niets opgedrongen. We vinden het wel belangrijk dat er respectvol wordt omgegaan met onze persoonlijke overtuiging en tonen zelf ook respect naar andere overtuigingen.

Ja, dat kan. Informatie over beschikbare plekken kan je vinden via Stagemarkt

Heb je andere vragen dan hier boven staan? Bel dan rustig of stuur een mail bericht.

vraagteken%20chalkduster%20donkergroen

Contact

06-83258425 (streepje weglaten)

Tweehuizerweg 10
9909 TL Spijk

Bedrijfsgegevens

KvK 55108555
AGB 98102286
KVK vestiging 4799327

LieversHoes is een handelsnaam van Lievers Mediation

(c) 2020 niets van deze site mag zonder toestemming worden gekopieerd of overgenomen op welke wijze dan ook