Onze medewerkers

medewerkers LieversHoes

Mathilde Lievers

Mathilde is de gezinshuismoeder. Zij is meer scholen directeur in het basisonderwijs. Zij geniet van het stimuleren van de ontwikkeling van de kinderen en de groei die ze doormaken.


portret%20Mathilde%202

Willie Bronsema

Willie is als vaste MBO gecertificeerde begeleidster verbonden aan het gezinshuis. Zij heeft naast het naar volwassenheid begeleiden van haar eigen kinderen, veel ervaring met de doelgroep.

Willie%20500x500
Rik%20500x500

Rik Lievers

Rik is de gezinshuisvader. Hij is verpleegkundige, SKJ geregistreerd jeugdzorgwerker met ruime ervaring in de kinder- en jeugdpsychiatrie en heeft zich gespecialiseerd in het bemiddelen bij ernstig geëscaleerde conflicten. Rik vindt het geweldig om te ervaren hoe zelfstandig de kinderen kunnen worden. 

Arienne%20Hoek

Ariënne Hoek

Ariënne is sinds januari 2018 verbonden als gedragswetenschapper aan het gezinshuis. Zij is verpleegkundige en orthopedagoog. Ariënne ondersteunt ons met haar kennis en meekijken op afstand. 

Lies Borg

Lies ondersteunt het gezinshuis door een belangrijk deel van het interieur te reinigen en te onderhouden. Lies is precies en plezierig in de omgang.

portret%20Mathilde%202

Mats

Mats is de gezinslabrador. Hij is enthousiast, nieuwsgierig, zacht, knuffelig, waakzaam, houdt van zwemmen en wandelen, speelt graag met je en wil je graag troosten.
Mats is in zijn begroeting enthousiast en is al snel rustig als hij je hand heeft mogen ruiken met zijn natte neus.


Willie%20500x500
Rik%20500x500

Paula Biemans

Paula is als vertrouwenspersoon verbonden aan het gezinshuis. Zij komt twee keer per jaar thee drinken en woont in de nabije omgeving. Tijdens haar bezoek spreekt zij, aansluitend bij de kinderen en jongeren, apart met hen. Dat kan bijvoorbeeld tijdens een stukje fietsen zijn. 

portret%20Mathilde%202

Jantje Schuit

Jantje ondersteunt het gezinshuis door op verschillende tijdstippen schoonmaak werkzaamwerkzaamheden, creatieve aktviteiten en andere ondersteunende bezigheden uit te voeren. Jantje is ook de vaste zwembegeleider van de kinderen. Zij heeft een mooie band met de kinderen en staat altijd voor ze klaar.

Chiem Lievers

Chiem ondersteunt het gezinshuis af en toe als begeleider C. Hij is opgeleid als medewerker specifieke doelgroepen niveau 4. 

portret%20Mathilde%202

Melina Telkamp

Melina ondersteunt het gezinshuis af en toe als begeleider C. Zij is opgeleid als medewerker specifieke doelgroepen niveau 4. 

portret%20Mathilde%202

Contact

06-83258425 (streepje weglaten)

Tweehuizerweg 10
9909 TL Spijk

Bedrijfsgegevens

KvK 55108555
AGB 98102286
KVK vestiging 4799327

LieversHoes is een handelsnaam van Lievers Mediation

(c) 2020 niets van deze site mag zonder toestemming worden gekopieerd of overgenomen op welke wijze dan ook